Summa sidvisningar

måndag 18 februari 2013

"Vuxna sportsupportrar"

Ibland undrar jag om folk är rädda för att använda huvudet och tänka till ett steg innan man lägger ut vissa saker på facebook. Tror dom inte att folk ser de dom lägger ut? Man ska aldrig slutas att förvånas över hur visa beter sig, men igår vart jag faktiskt riktigt förvånad och förbannad. De är ju slutspel i bandy och den sporten är rätt stor här i Hälsingland, jag är inget bandyfan och kommer aldrig att bli de. Men efter att ha läst en kommentar på fb skriven av ett edsbyfans så håller jag på Bollnäs och hoppas att dom går vidare till semifinal och final! De är någon som har tagit en bild på läktaren i Bollnäs under matchen igår och skrivit följande, "Ååå man blir ju alldeles knullsjukhänne! Va? Ja, kolla på andra sidan plan, läktaren...de är ju fittor hela högen!" Sen är de minst 15 personer som har gillat de!!! Seriöst vad är de för slags folk som tycker de är roligt?

Hur hög intelligensnivå och mognads nivå har dom personerna? De är så patetiskt och barnsligt och de är vuxna människor som tycker de är kul! Dom blir förbannade när Bollnäs klacken sjunger "Hata byn" och visst de är inte heller okej och väldigt barnsligt gjort, hör inte heller hemma inom sporten. Man kan ju faktiskt välja sina ord bättre. Men texten som lades ut igår är värre,grövre och vidrigare än när de sjungs "Hata byn"! Då ska inte dom inte gnälla över att få höra "Hata byn" sången för dom är inte nå bättre eller duktigare än några andra. Dom är värre! De var ju inte bara Bollnäs klacken som var med på bilden de var ju var även familjer. Är dom också fittor? Om de stod barn där, är de rätt att kalla dom för fittor? De är på så sjukt lågnivå så dom borde fan skämmas ögon ur sig! Men de har dom nog inte vett till att göra. Men hade nått Bollnäs fan gjort samma sak så hade de inte varit lika roligt då hade nog dom flesta blivit förbannad  och tyckt att bollnäs supportrarna var idioter och kallat dom för de ena och de andra.

Sen när Edsbyn förlorade annandags derbyt nu i julas så kastade dom ägg på giffarnas klubbhus och stjäl de flaggor ifrån dom, visar också vilken mognads nivå dom personer som gjorde de har, ingen... Tycker de är så tråkigt när vuxna beter sig småbarn och tycker ha sig rätt till att göra de. Men som sagt som man bäddar får man ligga och skulle nått bollnäs fan göra likadant mot dom så ska dom inte gnälla!

Så återigen jag hoppas verkligen att Bollnäs vinner över Edsbyn så de blir tyst på dom!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar